Innan advent.

beskrivning

Innan advent är det massor att göra. Jag brukar gilla att pynta och baka. Men just i år har jag ingen ork att göra mer än det lilla och bara lite i taget. Jag är långsam och trött mest. Det får bli som det blir. Jag har inga större krav på mig. Ingen står och tjatar heller. Jag gör allt för min egen skull. Behöver inte tänka på andra just med det.
Idag var jag barnvakt några timmar åt mina barnbarn och de är viktigast av allt. Hellre vara med dem än att vara hemma och smycka till advent. Jag hinner nog det jag ska ändå. Och hinner jag inte med det, så får det vara. Jag tar en sak i taget och en dag i taget. Och jag tar mina B12-vitaminer varje dag med. Duktiga jag! Och ljusen lyser på balkongräcket och två adventsljusstakar är framme. En god start på lördagskvällen före första advent.
God advent till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.