Ny månad

Har du blivit lurad idag då?
Jag blev i alla fall snopen av att inte se något av inläggen i dagboken. Där var det tomt! Du som aldrig har läst här förut kan ta och titta till vänster i kalendern och klicka på februari och mars månader, så syns mina dagbokssidor igen.
Tänk om livet var sånt också. Ny månad – bort med det gamla. Det syns inte mer… Jaså, är det så redan nu menar du… Hm! Det är en bra egenskap som en del har mer än andra, yngre mer än äldre och det är att se varje dag som ny och spännande.
Jag har för mig att Jonas Gardell sa i ett tv-program:
– Åh så skönt att den här dagen har tagit slut!
I samma program svarade då Kristina Lugn:
– Åh så hemskt med en ny dag i morgon…
Jag sympatiserar med båda dessa sätt att se tiden som gått och den som kommer. En del dagar är det bara jobbigt, nästan ner till botten! Och sen vänder andra dagar uppåt igen och allt känns bättre. Vad gör då en bra dag? Ja, det ska jag fundera mer på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.