Mitt i veckan:

Jag är jättetrött! Jag kom hem tio över fem, duschade, la mig på soffan. Såg på Dharma och Greg, somnade, vaknade med huvudet i helt fel läge, aj, såg början på Larry David och gick därifrån efter halva avsnittet. Jag har inte ätit middag än och nu kurrar det i magen. Tröttheten beror säkert mycket på omställningen av tiden. Jag är inte så trött på kvällen och sen jag upp på morgonen alldeles för tidigt.
Så vad har resten av kvällen att bjuda på? Planering av morgondagen, absolut! Behöver träna att spela piano till Gullefjun. Ta fram en sångtext till ”Jag ska följa dig genom eld och vatten, över land och hav…” Hur går resten av den sången?
Jag ska hjälpa Mikael träna att läsa tysk fonetik. Välbehövligt och roligt att hålla på med det för mig. Han ska klara en tenta i april. Jag behöver inte bevisa något alls. Varken med fonetiken eller tyskan.
Äta är bra.
Om två dagar är det påsklov. Då kommer säkert tidsomställningen hinna ifatt min dygnsrytm. Eller tvärtom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.