Jag blir så trött ibland…

Jag kom hem sent från jobbet. Ska ta fram bröd ur frysen och upptäcker att det redan har tinat. Fullt av frost är det med på lådorna. Suck! Jag ska sätta upp en skylt på dörren och skriva: STÄNG DÖRREN FÖR FAN!
Äsch! Jag brukar inte skriva svordomar så ofta, men jag är väl argare nu än förr!
Sen ska jag diska en del av det som står och väntar på diskbänken. Ja ha… lägger ner fullt med disk i baljan, som jag brukar göra. Diskar allt så det blir fullt i diskstället. Något är kvar i botten i diskhon. Ja, det är min bettskena. Väldiskad! Nu kan jag inte annat än att skratta åt mig själv. Tur det. Undrar om jag kan sova med den på mig i natt… kanske känns diskmedelsdoften då, oh yes, den gula med den naturliga doften… Eller så struntar jag i den i natt. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.