Forestillinger!

Ikväll började en ny dramaserie på DR1. Den heter ”Forestillinger” och handlar om en teaterföreställning, Venus och Adonis av Shakespeare, som snart ska ha premiär. Underrubriken till serien är ”6 veckor, 6 människor”. I varsitt avsnitt blir folk intervjuade och berättar hur de har det, om kärlek och möten mellan människor.
Avvsnittet idag påminde om Susanne Ostens Mozart. Fast ingen sjunger. Men med invecklade relationer, känslor som flödar och behöver kanaliseras, om spelet mellan människor.
Kul att se! Spännande! Men … det finns en skådespelare där som jag har så svårt med, fast jag inte ens känner henne. Nu har jag chans att ta reda på mer om det. Något i henne påminner om något i mig då, som jag inte erkänner.
Forbrydelsen gör uppehåll till hösten.
Se mer på DR1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.