Beslut: Startar en drömgrupp.

Jag har idag beslutat mig för att starta en drömgrupp, en kurs för drömarbete på gestaltterapeutisk grund. Bara tanken på det känns jättespännande och nu sitter jag och spånar vad den kursen i drömarbete kan innehålla. Och så bestämmer jag ett startdatum.

30 augusti hemma hos mig. Ca 3 timmar per gång. 600 kronor för fem gånger. Jag leder den. 4-5 deltagare känns lagom många.

Wow! Jag ska starta en drömgrupp! Beslutet känns enkelt. Och kul! Och spännande! Och jag ska nog klara av det. Jag har det i mig. Beslutsamheten och viljan. Kunskaperna och utmaningsbehovet. Och jag vill. Viljan sitter inte ute i skogen här inte. Nix! Jag har den i mig! Tjoho! Nu finns ingen återvändo. Bara att vänta på intresserade deltagare nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.