Stressa före semestern?

Jag har mycket att göra dessa sista dagarna före sommarlovet. Jag vill hinna vara med mina barn, mina barnbarn, mina vänner och hälsa på mamma och Lasse och Kurre med. Hur ska jag bara hinna med allt? Det får gå! Jag hoppar över personalfesten i morgon. Sen få jag ta allt från dag till dag. Och så satsa tid på mig själv med, jag har ont på många ställen just nu.
Om tre dagar är det skolavslutning. Sedan jobba tre eller fyra dagar till.
Jag ska packa saker till sommarlovet i Norrland med. Vad behöver jag ta med? Hm… Symaskinen är tung att bära. Men den är rolig att ha där utifall att jag vill sy. Och lite sommarkläder jag tycker om. Kisse och hans saker. Ska jag köpa en hammock här eller där? Också ett frågetecken. Vilken sort och var?
Och hur blir det med målningen av den sista fasadsidan? Det lovar inte gott med inflammationerna jag har. Och det vore så skönt att få det gjort. Efteråt. Men ibland orkar jag inte ens krama ur disktrasan med höger hand. Inte bra alls.
Och så göra ett eller ett par drömarbeten innan sommarlovet. En står på tur. Kanske vill fler ha hjälp att tolka en dröm? Jag vill i alla fall.
Idag har jag gjort i ordning hallen så den är ren och fin igen. Mitt äldsta barnbarn kommer hit i eftermiddag och vad ska vi så hitta på? Det ger sig. Vi är påhittiga båda två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.