Mot London!

I morgon bitti ska jag upp kl 04.00. Hur ska det gå? Hm… Sen kör jag och min dotter till Arlanda och flyger till London över helgen. Det låter så enkelt, eller hur. Men i själva verket har jag velat åka i säkert tio år vid det här laget och inte kommit iväg förrän nu. Förutsatt att jag vaknar. Och kommer fram till Arlanda. Och att planet landar på Gatwick. Och tåget kör in till Victoria Station. Sen är vi där!!!!! Hurra! Long time, no see.
Jag har nästan packat klart. Pengar är växlade. Kisse har en matvakt och en lekvakt ordnad. Vad kan jag ha missat att packa? Dags att gå och lägga mig strax. Ska bara diska. Och hänga upp tvätten. Och…. och… och….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.