Cornish pasties och regn.

Jag har drömt om London och Cornish pasties i natt. Och ja, det regnar ute… Men om två veckor kommer det vara strålande vackert väder där i weekenden. Annars får jag buy me an umbrella there. Eller ta med ett.
Om precis två veckor kommer jag och min dotter vara på flygplatsen i ottan. Undrar om kroppen kommer vilja vakna kl 4.30 då. Antagligen inte. Men det är bara att stå upp och köra dit. Bilen får följa med till Arlanda. Och då har jag bara två arbetsdagar i kroppen. Idag har jag fyra. Inte konstigt att det är svårt att vakna och gå upp idag, den femte arbetsdagen i rad.
Jag kan inte förstå att det var påsklov nyss. Den här veckan har känts oändlig. Men idag är det äntligen fredag. Kroppen behöver vila nu. Få sovmorgon och leva kravlöst.
Nej visst ja, denna kropp ska bokföra på skatteverkets sidor på nätet och deklarera sin näringsverksamhet. Hoppla! Oj oj oj, hur ska det gå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.