Var är…

Jaha… så är det dags att sjunga den gamla slagdängan från Kamomillas visor:
Var är byxan min? Var är knappen min? Var är munspelet mitt med fyra toner i? och så vidare…
Var är bilnyckeln min? Var är pennan min? Var är allt som är borta som jag saknar?
Det var länge sen jag såg bilnyckeln. Den hänger inte på sin plats. Och jag vill veta var den är. Inte för att jag behöver den, men för att jag kanske skulle behöva den. Jag beställde en ny bilnyckel så sent som i somras om jag inte missminner mig. Den var dyr! Det kommer jag ihåg! Och jag hinner glömma bort att den är borta med mellan varven. Bäst att skriva upp det så jag vet att jag saknar den. Hoppas jag bara har förlagt den hemma i någon ficka och att den snart dyker upp igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.