Vårkänsla?

Jag är hemma och sjuk. Så kan det gå. Och i dagsljuset ser jag mig omkring…
Den sista tiden har jag sett hur några andra bor. Sen kommer jag hem och ser hur jag bor. Jag är inte helt nöjd. Jag är på gränsen till missnöjd. Men kära nån, hur kom jag hit? Och alla grejor och papper och damm och högar med saker? Har de inget ställe att ta vägen? Det verkar inte så. Det är fullt i alla lådor, skåp, klädkammare och källare.
Jag skulle behöva dörrar på mina bokhyllor. Böckerna samlar så mycket damm. Och alla småsaker som bara ligger framme, måste de ligga framme? Det är ju så jobbigt att damma då. Och alla papper, ska jag verkligen spara på allt? Släng bara! Våga? Våga!
Jag vill möblera om, byta ut byrån, soffan, köpa nya mattor, gardiner, lägga nytt golv i hallen, måla klart fönstren, måla väggar, tapetsera om. Ja, listan är lång!
Eller är det helt enkelt bara så att det är våren som är på väg? Vårstädningsyra? Göra om-lusten kommer säkert att lägga sig snart. Bara våren kommer igång. Vecka 10.
Håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.