Apelsintider.

Fram med jospressen! Dags att vara nyttig och dricka färskpressad jos! Förra årets inköp ska ju användas med. Inte bara stå i skåpet och vänta. Mmmmm vad gott!
Att vänta förresten… Det gör jag mycket:
Jag väntar på att klockan ska bli 11.15 först.
Och jag väntar på att ett program på tv ska börja.
Och på att jag ska åka iväg och hälsa på en konvalecent.
Och jag väntar på rätta tiden att kasta ut julgranen. Kanske idag. Kanske en annan dag. Ok idag. Klart.
Sen behöver jag inte vänta mer idag tror jag. Har inga tider mer att passa just idag. Så finns det vanliga väntandet. Som bara finns där. Som en slöja över livet. Som inte har något särskilt i sikte, mer än ouppnåerliga händelser som aldrig inträffar. Längtan efter det magiska. Spännande. Roliga. Som inte går att planera in. Som bara är.
Men ska jag gå och dansa på fredag? Jag tror inte det. Tango och salsa är inte min grej just nu. Jag vill inte gå och vänta på det. Jag vill göra annat istället. Jag ska bita i det sura äpplet och avboka det. Så känns det nog bättre sen. Men när ska jag ringa? Jag väntar ett tag.
Och vänta på att det blir en ny dag, så jag kan pressa nästa apelsin och dricka mer jos. Mmmmm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.