Fast!

Jag håller på och byter telefonoperatör. Undrar hur lång tid det kommer ta…
De skulle ha skiftat 2 januari. Då skulle jag haft tid att pyssla med det i lugn och ro. Inget hände. Sen sa de 9 januari. Då hade jag glömt bort det. Gick med en telefon utan service… ha ha.. typiskt. Upptäckte det idag i skolan. Så när jag kom hem bytte jag simkortet. Fungerade inte. Telefonen var låst till mitt gamla bolag. Ja ha.. Så kostade det 300 kr att få den upplåst. Nu väntar jag på koden som ska komma genom iTunes. Hur vet jag inte. Och inte heller när. Mellan 1-24 timmar kan det ta.

Och under tiden jag väntar packar jag upp en ny telefon jag fick med det nya abonnemanget. Den som jag tänkte sälja eller ge bort. Fick en briljant idé. Att ta fram min gamla telefon. Sagt och gjort. Men nej, simkortet fungerade inte där. Så nu är det bara att gilla läget. Vänta. Använda den nya telefonen ett tag.

Jag tycker inte om ny teknik. Det gör jag inte. Och sen när jag till slut lärt mig använda den, vill jag inte vara utan den och inte heller byta. Så fastlåst är jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.