Telefonproblemen fortsätter… pip!

Söndag, o söndag!
Telefonen blev upplåst igår. Tyvärr är det något fel med kontakten med sim-kortet. Jag har väl slitit ut luckan där det sitter under veckan som gått, medan jag flyttat simkortet mellan den gamla luren och reservtelefonen.
Varje gång telefonen går in i vila, glömmer den bort att den har ett fungerande sim-kort och vill inte på igen. ”Inget simkort” står det, fast det finns. Jag trycker på luckan lite och vips, kommer meddelandet att telefonen är låst och jag får trycka koden. Om och om och om igen. Tröttsamt. Det gäller att folk ringer medan den är på.
Nu har jag satt den på att aldrig gå in i viloläge. Det är ju inte heller så bra. Men får duga, tills jag når kontakt med någon apple-support.
Jag har äntligen vågat mig på att ha en internetuppkoppling på telefonen. Bara för att testa. Och vad märkligt det är att se mina mejl…. på telefonen!
Jag har också laddat ner min första app! Den går till Daisy. Nu ska jag ner till biblioteket och se om jag kan få en kod att kunna låna daisyböcker. Jag behöver kunna det, så att jag kan lära ut den till andra. Skönt att jag har kommit i alla fall ett steg på väg!

Och nu, ner till bibblan! Söndagsöppet till kl 16! Jättebra! Men jag får inte låna daisyböcker. Snopet. Men ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.