En helt vanlig dag… en fredag.

Det var ingen vidare dag hittills, men det finns väl chans att det ändrar sig…
Först vaknade jag arg och åt heller ingen frukost. Jag låg hellre kvar i sängen och skrev av mig. Det är viktigt att skriva alltid och särskilt när jag inte har någon hemma att prata med mer än kisse.
På jobbet blev jag kvar två timmar extra för jag blev inte klar med allt och jag ville avsluta saker och göra klart innan jag åker på kurs nästa vecka.
Jag handlade snabbt, för Micke var med och ville hem. Kassörskan frågade sin vanliga fråga när jag handlar med en sån priskontrollmaskin själv: – Har allt gått bra? Jag svarade ärligt: – Ja, men jag är så stressad… Såklart blev det avstämning i kassan då. Allt stämde. Fint! Jag är ärlig idag med!
Jag orkade inte bära upp allt sen. En läskback ligger kvar i bilen. Hoppas den inte fryser bara. Men den ska inte vara kvar där, jag måste hämta den innan glasen fryser sönder… ”Hellre en back i hallen än ett hack i ballen,” sa min exman ofta. Jag kan bara instämma. Jag önskar backen redan stod i hallen.
Så packar jag upp mina varor. Vill ha lite gin med och fira helgen. Ska ta fram en iskub från frysen. Jaha. Dörren var öppen sedan igår. Jaha, isen har tinat. Jaha. Vad mer? Maten? Suck! Jag stänger dörren och hoppas att allt fryser om igen.
Det är sånt som händer. En helt vanlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.