Minnen från festen 29 oktober 2011.

beskrivning Här är bildminnen från festen i lördags. Min grupp på institutet skulle arrangera Årets Fest. Det blev en vacker och fin fest. Jag spelade och sjöng en timme när gästerna kom. Jag ville ha roligt och det hade jag faktiskt också. Jag hade övat väl och gjorde mitt bästa. Jag vill gärna uppträda igen. Nu vet jag att jag kan övervinna hinder och få en inre säkerhet med hjälp av träning. Jag kan sjunga och spela gitarr helt proffsigt. Tack Marie Bergman för hjälpen!

beskrivning

Och här har jag en tecermoni. Jag älskar att dricka te. Te är inte bara att hälla på vatten över en tepåse. Det kan vara något mycket mer. Och ja, jag bytte klänning mellan mina åtaganden. Jag var ute med min dotter veckan innan på inköpsrunda. Vi hittade två passande klänningar. Eftersom jag inte kunde välja vilken jag ville ha, använde jag båda. Smart, eller hur! Nu får jag hitta nya tillfällen att använda dem på.

2 svar på ”Minnen från festen 29 oktober 2011.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.