Bra att jobba. Skönt att vila.

Vad jag har svårt för att vila. Och ändå tycker jag att jag är rätt så lat i soffan långa tider. Svårt med att hitta balans mellan det ena och det andra kanske?
Idag har jag sagt till mig själv: Gör det!
Jag åkte till Emma, som inte heller har lätt för att vila. Min lilla stol som ska få ny sits, är inte påbörjad och det är helt ok. Hon har en jättebeställning av andra stolar att göra klart först.
Jag åkte till brädgården och köpte plankor till nya vindbrädor på garaget. En vacker dag kommer takläggaren förbi och byter tak där och då är det en sak mindre att fixa. Och de är grundmålade nu. Tur att jag har min arbetsplats uppe i hallen. Skönt att stå där och måla i värmen.
Jag har skruvat ihop en nyköpt rullbänk, till köket med. Sådär ja!
Och diska och laga mat, har jag också gjort. Tja, det blir mer än jag hade tänkt, allt det här. Och så är jag fredagsledig och har myst framför brasan med. Tänk så bra jag har det! Och så kan jag sova om jag vill. Vad gör det att klockan bara är 21.30? Jag är trött nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.