Byta golv i hallen.

beskrivning Igår, en tråkig fredagskväll, fick jag äntligen ändan ur vagnen och började ett nytt projekt hemma i lägenheten.
Ända sedan jag flyttade hit har jag funderat på vad jag vill göra med golvplattorna vid ytterdörren i hallen. De har legat där sedan huset byggdes i slutet av 1950-talet. Några bitar var trasiga och det gick inte att få rent längre.
Men jag hade varken energi eller riktning till vad jag ville göra. Istället köpte jag en matta och la där. Efter några år var mattan smutsig och ful och den slängde jag för några veckor sedan. Nu är det äntligen dags att ta hand om golvet.
Det tog bara en knapp timme att få bort plattorna. De var tunna och lossnade lätt. Idag ska de kastas.
Så är det dags att ta nästa steg. Välja nytt golv. Ska jag ha samma i hela hallen? Då måste plastmattan också bort. Ska jag ha nytt klinker? Jag har lagt sånt förr.
Medan jag funderar och tittar på utbudet i affären kommer väl tiden att gå igen antar jag. Men kanske inte flera år. Nej. Det vore skönt att komma vidare och göra klart innan jul i alla fall.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.