Fredagsbelöning.

Nu har ännu en arbetsvecka gått. Jag har en del att göra hemma. Valet står mellan att slappa och slöa eller att göra saker som jag blir nöjd av att göra. Valet är inte så enkelt som jag först tror. När jag nu sitter här, är jag inne på slöspåret. För jag är trött. Orkar inte börja med något. Kroppen protesterar och vill inte mer.
Jag behöver handla innan jag faller ner i dvala. Bara det. Kan jag klara det och komma hem i ordentligt skick igen blir jag nöjd och får belöna mig med… ja vaddå? Har ingen susning. Men det ordnar sig. Jag är bra på att belöna mig själv med slöa saker. Frågan är om jag kan vara nöjd då? Joda. Det är ju tröttfredag idag. Då är allt tillåtet! Och så är det höstdagjämning med. God helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.