Gör! Eller inte!

Det är lördag och jag har sovit och handlat. I huvudet funderar jag på olika saker att göra: städa, kasta hallmattan vid ytterdörren, riva bort klinker under där, putsa fönster, sortera pappren på bordet, ringa en vän, tvätta, laga en kudde, möblera om, kasta bort mera saker, plocka svamp och lingon, koka sylt… tja… listan kan göras hur lång som helst.
Framgångsrika människor, har jag hört, gör det de ska, utan att vänta och lägga uppgifter på hög, och är inte heller allmänt lata.
Jag är mer på den icke-framgångsrika sidan då. Jag väntar på lusten, fantiserar, drömmer om hur saker kan bli, lägger papper och saker i högar, sorterar, kommer liksom inte riktigt fram till något. Känslan är sån i alla fall. Men visst, något uträttar jag mellan varven. Men mellan de gångerna är det lugnt. Ko-lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.