Planer.

Nu har jag beställt en massa nya böcker till mina studier. Hösten kommer gå i läsningens tecken. Jag är riktigt nöjd med att ha ordnat den saken. Nu kan jag gå vidare till nästa: att skanna betyg och skicka in en ansökan om lärarlegitimation till skolverket. Det kan jag ju behöva… eller inte.
Och innan jag kan skicka in ansökan behöver jag ordna med en ny e-legitimation till datorn. Den fungerar dåligt på min mac och min gamla pc har jag visst glömt kvar i Norrland. Så kan det gå. Jag tyckte väl att packningen inte var så stor till hemresan. Vad mer kan ha blivit kvar där månne? Nä, jag skojar bara, bilen var fullpackad ändå.
Jag har diskat varje dag nu. Ska städa oftare. Sitta ute på balkongen mer. Koka sylt och baka, som jag inte gjorde så mycket i somras. Inte samla saker på hög. Bara böcker. Böcker, böcker, böcker! Läsa, läsa, läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.