Första arbetsdagen.

Idag kom jag tillbaka till jobbet igen efter sommarlovet. Nu är skolgården på väg att bli skolgård, en del är klart och annat inte. En del är felbyggt och en del ser bra ut. Men ingenstans hittar jag en platt skolgård, det kanske kommer sen. Överallt lutar marken.
Eftersom de flesta har tagit kompledigt både torsdag och fredag är jag i stort sett ensam i skolan. Passar mig bra, jag går i mina egna tankar ändå och packar upp mina åtta flyttlådor, som har stått i korridoren och väntat på det nya skåpet. Och idag kunde jag äntligen få skåpet på plats och fastskruvat i väggen. Sen börjar jag fundera på ordningen, vad behöver jag i mitt rum och vad ska stå i skåpet utanför? Nu gäller det att hitta det som ska stå tillsammans och finna struktur och ordning. Jag fortsätter med det i morgon. Inget mer spännande än så händer. Nå förresten, fritids är där med några barn och vi gör sällskap till lunchen i skolan bredvid. En ny lekattraktion är uppsatt. En sån där linbana. Jag provåkte den. Lagom med spänning för en dag. Och jättekul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.