Allt som finns att göra medan tiden går..

min julgran
Ja ha! En dag till går. Jag gör köttbullar. Köper rödbetssallad. Jag har lärt mig att äta rödbetor i år! Jag kokar skinkan. Har aldrig gjort det förr. Lyssnar igenom mina skivor med julmusik. Det är allt en väntan att komma till julen. Tur att det finns saker att göra. Julen är en utmärkt distraktion. Jag funderar över året som var och året som kommer. Diskar. Städar. Tvättar. Vilar. Saknar den danska kärleken som sagt tack och adjö. Förkyld. Ställer in allt skräp och överflödigt i pysselrummet. Tur att det finns då. Har fortfarande för mycket saker. Njuter av glögg och julstämning. Tittar på granen. Den är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.