Vad är det här för blogg egentligen?

beskrivning
Jag kunde lika gärna kalla dagboken här, min blogg, för byggbloggen. Nu får jag bara passa mig, så att inte folk ute på nätet tror att jag verkligen har en byggblogg. Inte heller kan jag kalla den för Danas blogg. Fast det är min blogg. Dock har en annan Dana det som namn på sin.
Jag har fortfarande en dagboksblogg, en helt egen sån. Och här skriver jag vad jag vill. Om jag vill. När jag vill.

Idag funderar jag på att avsluta energicirklar och håller på med det ständigt. De finns som oavslutade händelser överallt i mitt liv. I känslor, händelser och i saker. Mitt hus är som flera hundra oavslutade energicirklar. Och hus blir ju aldrig klara heller. Antagligen inte jag heller då.

I går testade jag att såga ut en list till snedväggen mot ytterväggen i lilla alkoven. Det blev inte så bra. Men jag fick träna att såga. Det var bra.
Istället tog jag och spacklade igen det 4 cm breda krondiket mellan tapet och träkonstruktionen bakom den. Konstigt att jag inte tidigare rensat ut där och skalat bort det oväsentliga… hm… ibland tar saker och ting tid för mig att komma på helt enkelt. I dag slipade jag kanten och tapetserade över den med bården som jag satte upp för några år sedan på två andra sidor. Nu blev det riktigt bra.
Dessutom har jag spikat fast taket lite mer och fyllt igen en spricka med akrylat.
I morgon kan jag kanske köpa en taklist, måla den och få upp den som avslutning upptill på den spikade pärlsponten. Eller så tar det tio år till. Gud bevare mig för det. Nej, så länge vill jag inte vänta igen. Jag har inte tid att vänta! Nu vill jag bli klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.