Oförutsägbar.

Himlen är helt grå, idag med. Och så regnar det, odramatiskt och stilla. Envist och blött. Mina planer som jag hade ute, innan jag far hem, grusas. Jag får göra nya planer.
Innejobb, tvätta, diska, se på tv? Mina planer förändras hela tiden. Ångrar mig. Hittar på nya. Jag är helt oförutsägbar. Rätt skönt emellanåt. Då kan jag göra sånt jag inte ens själv förväntar mig att jag ska göra. Till exempel att sortera målarfärgerna och kartlägga och skriva in husets målarfärger i en särskild bok. Inspirerad av silikontuben, satt jag plötsligt i trappan och skrapade trappstegen. Alla arton är nu klara för målartvätt. Sedan ska jag fylla sprickorna med silikonet. Men kommer jag dit? Eller gör jag annat? Antagligen! Oförutsägbarheten är stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.