Min nya kamin.

beskrivning

I flera år har jag varit missnöjd med kaminen jag har. Den är visserligen vacker och passar in i rummet och huset. Men sen är det stopp. Den är inte särskilt användbar. Har en täckt lucka. Värmer inte bra. Behöver renoveras.
Nu har jag beställt en ny modern kamin. Den är ganska liten. Har ett stort glas att se elden i. Kan värma upp till 120 kvm. Den låter så bra. Jag längtar efter att se elden, kunna elda med större bitar ved och få bättre värme. Ett minus finns det: Luckan öppnas åt fel håll. Det får gå. Jag vänjer mig nog.
Bilden stämmer förresten inte riktigt. Röret kommer gå in på baksidan. Överdelen blir helt platt. Det skiftas när kaminfirman installerar den i november. Å, vad jag längtar!!!

2 svar på ”Min nya kamin.

  1. Jajamensan! Och Tack! Jag behöver verkligen en ny kamin. Nu blir det vatten och bröd framöver… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.