Röd fredag.

Ikväll ska jag hem en stund till den som hade mitt jobb före mig. Och innan dess ska jag testa min sprillans nya bettskena. Nån sån har jag aldrig haft förut. Hoppas att den hjälper mot huvudvärken. Dyr var den. Och känns inte helt skön att ha på sig. Så kan det vara den första tiden. Jag får lite kräkreflexkänningar av den. Idag var jag klädd i rött från topp till tå, inifrån och ut. Jag skulle vara Röda Tanten, som tappat bort sin röda älg! Minsann! Och barnen jag skulle spela teater för, hade letat i skogen och hittat röda älgbajsar (vindruvor). Jag sa att det var minsann inte så bra att äta sånt, för man blev alldeles röd inuti av det. Jag visste att några hade smakat. Så fick jag titta barnen i munnarna och minsann, de var röda, alla som smakat! Hoppas nu att de inte får traumatiska upplevelser av detta och vägrar äta röda vindruvor i framtiden. Säker kan jag inte vara på det. Det jag är säker på, är att man kan gå i Flemingsberg och i skolan alldeles rödklädd, med svart hatt och röda band på utan att någon höjer ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.