Lugn lördag!

Jag har sovit oroligt i natt med nya bettskenan som stör. Tandläkaren sa att sen, när man vant sig, vill man inte sova utan… Risken är väl att jag inte använder den så att jag får detta beroende av den. Nå… lördag är det och jag har inga planer av något slag. Jag var ute igår och hade roligt med många skratt ihop med mina arbetskamrater. Drack vin och åt gott med. Cyklade både dit och hem. Jag har bränt lite cd-skivor och har det lagom trivsamt i mitt kök. Kanske ska jag klä mig snart med. Ute har det varit gårdsstädning. De verkar ha rivit upp min finska ros ur rabatten. Eller är den bara nerklippt kanske. Får kolla det sen. Inte nu. Nu ska jag bara slappa. Möjligen städa lite med. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.