Vad vill jag göra?

Jag förstår fortfarande inte vad jag ska ha tiden efter jobbet till. Jo, till att jobba vidare såklart. Lektionsplaneringen ska göras. Jag har 35 timmar bunden tid i skolan. Fast en timme friskvård får jag göra på annan plats såklart. Sen har jag 10 timmar till att göra något med. Jag planerar mina lektioner, tänker och läser på den tiden. Det kan jag göra när jag vill, hur jag vill och var jag vill. Men sen då? Vad gjorde jag förr i mitt liv? Lagade mat, höll ordning, såg på tv antagligen. Var en del i en familj inte minst. Jag minns att jag inte riktigt orkade något då heller. Lärarjobbet suger liksom musten ur en i värsta fall. Lämnar ingen plats till annat kreativt. Och nu har jag en önskan om att göra annat med. Men vad? Jag sitter vid datorn varje dag i stort sett. Lagar mat ibland och diskar ibland. Jag vilar mest. Ser på tv. Läser om jag orkar. Kanske har jag för stora förväntningar på vardagslivet bara, istället för att vara nöjd med det jag har. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.