Att komma hem från kursen…

ljuskrona 

Den här ljuskronan hänger i den stora salen på slottet Rastaborg, där jag är på kurs varje månad för tillfället. Jag har kommit hem full med intryck och upplevelser om det ena och andra. Jag har bestämt mig för att gå vidare med nödvändiga förändringar i mitt liv. Ikväll har jag tänt ljus hemma för den sakens skull. Förändringsprocesserna har sin gång och nu är det dags för nästa steg, att gå från medvetenhet till handling. Det känns meningslöst att gå kurs och sedan inte använda mig av verktygen jag får. Möjligtvis kommer jag vara valhänt i början, men jag kommer förhoppningsvis vässa mina klor mer och mer. Att lita på min intuition och våga uttrycka den blir en utmaning för mig. Symbolerna och drömmarna finns som påminnelse och vägledning. Tecknen talar till mig. Nu är det min tur att svara an, ja just det, ta ett ansvar för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.