Vila och ihopsamling.

Jag sitter i mitt kök och gör lite olika sysslor som finns att göra i kök. Blogga till exempel. Sköta eposten, både läsa och skicka. Lyssna på Peter LeMarc. Ladda ner Spanarna på podcastern. Laga mat och äta. Betala räkningarna. Disken och stryktvätten ligger som dåliga samveten på sina ställen. Visst ska jag väl ta hand om sånt med… tja… Jag har sovit middag och har helgen att vara i. Jag har arbetat hårt hela veckan och jag har ont här och var. Jag funderar över vad som finns att gå vidare med, nya projekt eller vill jag följa upp gamla projekt? Tids nog kommer väl inspirationen att flöda igen. Jag ska få träffa en gestaltorganisationsterapeut några gånger under hösten, en förmån när jag går min kurs. Jag ska få coaching, vad det nu är, jag har ingen större aning. Men det blir säkert till något gott. Gott? Vad är gott? Lite nybakat bröd kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.