Köpglädje!

Tänk vad tekniken är fantastisk, i alla fall när allt med den fungerar. Ibland blir jag alldeles lyrisk över internet och mejl och sms och mobiler och sånt. Jag har skaffat ett internationellt betalkort och köpt biljetter till en konsert i utlandet med min favoritartist. Det tog inte mer än tre minuter och så var det fixat. Tyvärr är biljetterna onumrerade och jag gillar inte att stå och trängas i en hall timmar innan, för att få bra plats. Så har jag köpt en ny cd/kassett/radiospelare. Och så har jag köpt två nya överdelar. Jag är en riktig slösare idag! Fantastiskt skönt att kunna vara det med.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.