Musik eller muzak?

Har en förmiddagssöndag i köket med svensktoppen i öronen… Det går en stund, sedan får jag vila öronen eller byta till min musik. Och jag märkte senast igår, att jag är otroligt känslig mot muzaken i affärerna. Jag tror inte att jag inbillar mig att de spelar högre och högre där. Det riktigt dunkar, särskilt från en affär i centrum. Dit vill jag aldrig gå in. Åhléns har sina färdiga band och ibland är det högre dunka-dunka och ibland lägre, mer lugn nivå. Att be dem stänga av eller sänka ljudet lönar sig icke. Det har jag prövat. Klädaffärerna är absolut värst. Jag blir jättestressad av muzaken. Nästa gång får jag ha öronproppar eller min egen musik i öronen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.