Dominoeffekt.

byrån 

Idag tog jag mig en snabb tur till Ikea. Jag köpte en skohylla som jag kan sitta på. Det är ett led i att få ordning i mitt hem. Och jag tycker det är SÅ trist att gå i affärer. Jag vill bara snabbt få det avklarat. Att bära och montera den klarade jag av fint. När allt fungerar med ikeamöbler så är det som en barnlek, bara ta ett steg i taget fram. Nu har jag en liten byrå att ta hand om och måla i en passande färg och hitta ett passande ställe för den att stå på. Dominoeffekten puttade bort den från platsen där skohyllan nu står… Så vad ska bort nu? Dominoeffekten tar aldrig slut va…. Eller så slutar det i huset i Norrland eller på tippen för något annat. Den fristående frysen till exempel, den ska bort i nästa steg. Och även om jag inte ser steget efter jag lämnar bort sakerna, så puttas det säkert vidare ändå. Hm… vilken färg ska byrån få då i sitt nya liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.