Vernissagedag – reklamdag.

”MODÄRNA TIDER – keramik, pastiller och skjortnylon
  
Äntligen har det blivit dags att öppna Länsmuseet Gävleborgs största utställningssatsning på många år! Modärna tider handlar om människor, formgivning och reklam vid fem framgångsrika företag i Gävle.” 

Idag gör jag reklam för utställningen i Gävle. Länken till museet finns på min länksida. Jag är för lat för att ordna en hit just nu. Jag hade velat vara där såklart och se om det finns något om porslinet som jag samlar på. Jag kommer kanske förbi senare i höst. Men inte idag. Det känns för långt att åka. Jag åker på vernissage på närmare håll istället. Min förre arbetskamrat Ingemar Strandh, som målar fina tavlor, har utställning igen och dit är det närmare och enklare att åka till. Om du gör en sökning på hans namn i sökrutan till höger kan du se en av tavlorna han målat. Han tillhör Fatbursgruppen och de har utställning på Galleri Hagman på Bellmansgatan i Stockholm, 23-28 september. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.