Packa min nya kappsäck.

Så är det dags att börja packa för att vara borta i 33 timmar. Jag ska till Danmark i morgon för en timmes muntlig teoriexamen på lördag kl 11. Det känns lite knasigt att behöva åka ner till skolan bara för en timmes möte. Men så får jag sova hos en god vän och gå omkring i några timmar i Köpenhamn med. Det är en bonus. Passande för ett sportlov. Och sen hem till lilla kisse igen. Så får det bli.
Och det jag inte har läst på två år, har jag inte läst. Nu kopplar jag mest av. Håller mig undan från alla böcker. Det jag vet, det vet jag. Och jag vet också att jag har läst av lust, inte av tvång. Det är jag glad för. Och jag kommer fortsätta läsa. Jag tycker om teorin. Den passar mig.
”There is nothing so practical as a Good Theory.” sa Kurt Lewin, enligt en tillförlitlig källa. Jag håller med!

2 svar på ”Packa min nya kappsäck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.