Ordning och reda.

Var det här en slappardag eller vad? Jag är ledig och har mycket att göra. En del saker undviker jag. Det vet jag om.
På mammografin idag mötte jag en f d granne, kul att prata igen. Förrförra gången jag var där, mötte jag också en gammal vega-granne, en som har samma födelsedag som jag. Märkliga sammanträffande just där…
Sen åkte jag till Ikea och köpte en barnstol till lilla Tuva. Hon blir 7 månader gammal nu i dagarna. Klart hon ska kunna sitta med vid bordet på sin egen plats också hemma hos sin farmor! I morgon är det du och jag Tuva!
Men vad är det som drar med tv:n? Oj vad jag har suttit och glott idag. Och ätit god middag och efterrätt. Och snart blir det House. Kan det bli en bättre tv-kväll? Nix!
Jag ska snart börja att skruva ihop min nya cd-hylla Benno. En röd. En sån som jag tänkt skaffa ett längre tag. Den kommer lysa upp fint i hallen. Den gamla i bok kan jag ta med till jobbet istället.
I morgon åker min australiensiske bror hem igen. Får se när vi ses igen. Lite vemodigt känns det. Vi ställde upp oss för fotografering på rad i åldersordning, inte alla kände det enkelt att stå så. Vad är det för krafter som gör att det känns onaturligt? kan jag undra. För mig var det bra att få känna på min plats där i raden. Att ta plats. Att ha plats.

2 svar på ”Ordning och reda.

  1. För sent att få till en hälsning till R? Fast inte för sent, väl, att be om ett mejl med fotobilaga på ”barna”?

  2. Ja nu är han i luften… Skickar bild istället! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.