Tänk.

Tänk, jag såg en bil idag med registreringsskylten GESTALT. Ha ha… undrar vem som lagt rabarber på den skylten? Vilken kul idé, jag blev glad. Jag skulle annars gärna ha TAL på min bil, men det rullar ju redan 999 stycken såna ute. Inte lika originellt, fast kul det med för en talpedagog.
Idag har jag sett ett och annat. Vid Gamla stan sätter de upp en stor och fin julgran med pepparkaksfigurer och såna där godiskäppar i granen.
GOD HELG står det över vägbanan med gröna stora bokstäver och gröna hängen.
Jag åkte på Kungsgatan som är smyckad med fina ljuskedjor över broarna och annat. På radion pratar de om gamla sädesslag som fortfarande kan odlas.
Ute är det värsta vinterväglaget. Vad har jag i stan att göra kan jag ju undra. Och jag ska dit i morgon bitti med. Då tar jag bussen in istället. Jag kan låtsas en stund att jag jobbar i stan. Men sen får jag skynda mig ut till förorten igen. Skolbarnen väntar på att få jobba med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.