Mycket.

Jag är med om så mycket nu i dessa dagar, så jag vet inte om jag hänger med riktigt i svängarna. Jag tror jag gör det. Det är skönt att göra annorlunda än jag brukar.
Idag var jag på gym för första gången och var omklädd. Det var annorlunda. Jag överdrev dock inte själva träningen. Det är något som får växa fram.
Igår var jag på gestaltövning inför att vara terapeut. Det var en härlig känsla jag gick hem med. Även om jag är nybörjare så kände jag gott hopp om att kunna byta stol och vara i mig, hela mig, som gestaltterapeut så småningom, med lite mer träning bara så… Gestalt är vidunderligt med sin kraft, inte alls som en prat-terapi, även om det kan bli mycket prat också emellanåt.
Det börjar närma sig, slutet av andra året på gestaltutbildningen. En ny fas börjar i och med det. Nästa gång jag reser ner till Danmark blir det evaluering. Hoppas jag består=blir godkänd. Jag vill gå vidare. Jag har inte tid att vänta med den.
Och innan dess kommer advent att lysa upp tillvaron. Jag ska köpa den där ljusslingan till balkongen. Julklappar däremot blir det nog inte så många att köpa. Tuva har jag redan handlat till. Hon är ju viktigast av allt!
Och bilen ska få en extra batteriladdning i helgen hemma hos min bror. Igår fick jag motorstopp. Igen. Andra gången den här hösten. Sånt vill jag inte riskera att få igen. Det är inte kul alls. Genererar onödig stress bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.