Varför är en återvändsgränd.

Varför kopplar det mobila bredbandet av hela tiden när det sitter i en sladd?
Varför gjorde inte Apple en dator med usb-ingångarna skilda mer från varandra, så att det mobila bredbandet kan sitta kvar när jag laddar ur kameran eller kopplar in skrivaren?
Varför är det så kallt redan nu i november? Vintern ska inte komma så här kall och skoningslös redan nu, fåglarna har det hårt ute. Och Danafågeln har det svårt inne. Hon har inte haft matlust idag alls. Ingen lust till något på eftermiddagen. Hon föll, som en fura, rätt ner i saknadens och sorgens träsk, när ännu en dörr stängdes helt oförberett. Pladask. Pang!
Varför är saknaden så stor fortfarande?
Varför kunde vi inte ha kunnat vara vänner?
Varför? Varför? Varför?
Det finns inga enkla svar utom ett:
Därför.

2 svar på ”Varför är en återvändsgränd.

  1. …jag har samma problem som du med att mobila bredbandet kopplar ner sig av sig självt då då. Inte så ofta men det sker. Jag har – just på grund av att usb-uttagen sitter så tätt på varann på macen – en liten dosa, varifrån jag kan koppla in 4 olika usb-enheter smärtfritt. Det funkar tills jag väljer att just ansluta en mera usb-enhet till dosan – då kopplar bredbandet ner sig, i värsta fall – ibland funkar det dock, men det är lite opålitligt. Jag är inte säker på om det är dosan som är glapp eller om det är macen som är dum – jobbigt e d iaf!!

  2. Tack för tipset, då ska jag köpa en dosa istället. Sladd är totalt värdelöst. När bredbandet sitter direkt i datorn kör det ett dygn utan problem oftast. Jag behöver bara två usb-kontakter i samtidigt. Javisst är det jobbigt! Ett jobbigt lyxproblem… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.