resdag…

Nu kan jag styra kosan norrut igen. Micke följer med och katten såklart. Det jag skulle ordna med hemma är klart och då finns ingen anledning att sitta hemma i lägenheten och se sommaren i detta uppifrånperspektiv. Sängen har jag provsovit i och befunnit den godkänd. Jag hade lite svindelkänsla några gånger i natt. Sängen är så stor och jag kan bre ut mig och jag har inte riktigt känt var gränsen går för den. Det trådlösa nätverket har givit upp i värmen och jag drar omkring med bärbara datorn och sladduppkoppling från rum till rum och lyssnar på nätversioner av Sommar. Det är en lång sladd jag har. Jag har tvättat. Packningen är i stort sett klart, i stort sett samma som förra gången jag åkte. Jag har med mig en ny bunt böcker att läsa. Paulo Coelho står högst upp på lästoppen just nu för mig. Jag betar av bok för bok. Marianne Fredriksson är en god tvåa. Lite resfeber har jag nog. Lite oro. Kommer resan gå bra eller blir det något stopp på vägen? Kommer kisse kunna sova eller måste han få en kiss(e)paus? Kommer myrorna krypa runt på hela huset nu eller har de flyttat eller dött nu? Något kommer säkert att strula. Det brukar vara så. Men vad, det återstår att upptäcka….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.