Kvinna med utsikt!

Jag hade en fin dag igår ihop med Mike. Och så fick jag mig ett riktigt gott skratt med. Och blev påmind om när jag fick det här en annan gång. Jag skrattade så där så att det är svårt att sluta. Det känns bara härligt kul. Bara tanken på vad som hände får mig att le nu igen. Och så tittar jag ut i trädgården och ser två rosor som blivit planterade, den ena är Aà¯cha och den andra är Finlands vita ros, som nu fått sin ena växtplats flyttad. Det blev för lite plats i rabatten för den. Jag har gjort så att det blir som en ring av rosor runt gräsmatteplätten. Resten av trädgården är mer vild än tam. Och så har den kinesiska gulrosen kommit sig med ett nytt skott. Den var inte död. Inte heller passionsblomman som jag fick i våras och glömde vattna när jag var borta. Skönt att passionen finns kvar då! Mike och jag var och tittade på utsikten från Höga kusten-bron igår. Här står jag, en kvinna med utsikt! Och just nu har jag goda utsikter till att ha det bra.

 bro  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.