Utflykt…

Jag och Mike var i Sundsvall idag och rantade runt i affärer medan jag hade sån magknip så att jag bara ville klaga, svimma och må illa. Ont! Och det var ju tråkigt. Men Mike fick köpt lite kläder inför resan till Berlin i alla fall. Och jag köpte en liten skål på fot i pressat glas för 30 pix och två cd-skivor med avslappningsmusik och en med sufimusik och magdans, ”arabiska nätter”. Det passar ju mig nu, med min mage som bara blir större och större. Det är väl därför den protesterar… Och sen körde jag fel väg och plötsligt stod vi i en jättelång bilkö, pga en avstängning av E 4:an. Då blev det bråttom och Mike valde att lämna bilen och gå sista biten till tågstationen, för han skulle åka hem. Han kom i tid till tåget tack och lov och kunde vara lugn. Jag kom senare, ett par minuter innan avgång. Det var lite dramatik i detta. Nu ska jag tillbringa kvällen i lugn och ro och diska och tvätta lite. Se på deckaren. Inte tröstäta bara! Fast… gindrinken slinker ner fint idag med….  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.