Hemma och ordnar med saker och ting.

Jag är hemma och längtar bort igen. Det är stor skillnad på att bo i en lägenhet och att bo i ett hus, just på sommaren. Även om jag är inne mest, så är det just friheten att bara kliva ut genom dörren och sedan vara ute, som jag uppskattar. Men nu måste jag vara hemma i lägenheten för att ta hand om viktiga saker. Nästa vecka far jag norrut igen, till fritidshuset. Min nya säng trodde jag skulle ha kommit nu, men den kommer nästa vecka, och då är jag troligen inte hemma. Så får den vara kvar i affären till i slutet av sommaren då. Jag åkte till min gamla skola idag, för att hämta mina sista lådor där, tänkte jag, men se det gick inte. Ingen hade nycklar dit de står. Och sandlådan som också skulle hem, glömde jag helt bort… Det kom jag på nu, i denna stund… Hm… Sån glömska! Nå, bara jag inte glömmer bort mer väsentliga saker. Jag skriver listor. Skriver in saker i almanackan. Programmerar videon. Ställer alarm på mobilen. Ställer väckarklockan. Använder äggklockan flitigt. Allt för att minnas. Lägger fram det som ska fixas med. En del saker flaschar bara förbi genom huvudet. Då är det bäst att fixa det snabbt. Ta med bikinin till Norrland t ex. Packa ner den NU!

2 svar på ”Hemma och ordnar med saker och ting.

  1. Trevligt att höra att det finns fler som glömmer. Jag är på övernattning i storstan men ska tillbaka till skogen i morgon. Hälsade på väldigt sjuk vän idag på sjukhuset. Blev lite förundrad över hennes styrka. Själv fladdrar man ju till av minsta vinddrag. Roligt att du kollar mina bilder. Mobilbilder är ju som de är. Men ändock bilder.

    Kram!

  2. Hej Maria i Lule… Träffade en idag som brukar vara i dina trakter på sommaren. Jag tänkte på dig då. Men jag glömmer att höra av mig… ska skriva kom-ihåg-maria-sms-lapp! Kramar dig med! Fint att du träffade din vän där på sjukhuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.