Fredagsplaner denna nyhalvårsafton…

Vad skönt det kan vara att vila sig. Idag har jag sovmorgon och behöver inte gå upp om jag inte vill. Såklart vaknar jag tidigt då. Katten kommer och jamar uppfordrande. Så gjorde han inte på landet. Där sov han gott länge på morgonen. Jag har bestämt mig för att samla på solstrålar och ljus. Och börja äta frukt igen. Jag har ätit godis hellre. Idag ska jag ut på stan med Astrid. Vi ska gå dit näsan pekar och kanske gå på något museum med. Jag har en garderob som ska sättas ihop i helgen. Ena dörren har en repa, såg jag igår när jag började packa upp paketen. Så trist det är. Det måste bytas. Extra besvär nu igen. Ja ja… Det kan jag klara själv i alla fall. Men garderoben behöver jag hjälp med. Och hjälp att hämta sängen från affären nästa vecka. Jag stannar nog hemma tills den har kommit. Då vore två saker klara tills jag kommer hem nästa gång. Det är skönt att avsluta projekt. Och jag ska helst inte börja några nya. Bara samla ihop mig och mitt. Och vara i sommarens ljus. Äta frukt. Det känns som nyårslöften. Nyhalvårsafton! Idag!   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.