Första dagen på det nya halvåret!

Jag har faktiskt klarat av både att äta banan idag OCH varit ute och cyklat OCH samlat sol hemma hos min bror och hans fru OCH druckit vatten. Jag har gjort i ordning ingefärsvatten att dricka. Mina intentioner om att orka ta hand om mig lite bättre har jag faktiskt klarat i hela fem timmar! Tjoho! Varför tror jag att jag tills i morgon ska ha gått ner minst tre kilo då? Efter mer än ett års tröstätande så vill jag ha så snabba resultat…. annars får det vara, tänker en djävul någonstans inom mig. Motsidan. Som vill gå en annan väg. Och som vill ha tröst direkt i form av onyttigheter att stoppa in i munnen och som inte vill gå ut och röra på sig. Jag får ta beslut hela tiden och bestämma vilken sida jag ska lyssna på. Idag har jag i alla fall gjort det jag lovade mig själv igår, samlat sol och ätit banan. Jättebra, Dana!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.