Och nu? Och sen?

Ja, hur svårt är det inte att skriva ett nytt inlägg, när det senaste före det här är så himla mysigt och gott att titta på!
Tuva är bara tre dagar gammal än så länge och har förändrat livet för sina föräldrar och mig. Jag är djupt tacksam att få bo tillsammans med nya familjen.
Vad finns att skriva om då om det inte ska handla om familj och baby? Det här ska inte bli en farmorsblogg, även om tanken på det är frestande. Också familjen och barnbarn har ett privatliv att värna om.

I morgon åker jag norrut igen, glad att ha några dagar kvar på sommarlovet. Listan med ”att göra”-saker är lång. Jag ska elda ris och hästmyror. Jag ska spackla snedväggen. Jag ska klippa gräs, plantera jättedaggkåpa, flytta en ros. Vara. Börja tänka tanken på att jobba? Nej. Inte än. Fredag den trettonde har jag tid till att ägna mig åt jobbet igen. Då är min första arbetsdag där. Tills dess… sommarlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.