56 dagar.

Sista arbetsveckan i april börjar idag. Och då är det bara åtta veckor kvar till semestern räknar jag snabbt ut. Oj, vad mycket jag ska ha gjort innan dess… alla utvecklingssamtal och papper skrivna, möten, möten, möten på jobbet. En resa till Danmark till sommarfest, en resa till Norrland, en resa till västkusten, en resa till Danmark igen. Terapier, en föreläsning om mindfulness på Gestaltakademin, terapicafé, måla lister, tandläkarbesök. Det verkar inte bli så mycket tid att ligga på soffan då.
Jag är ändå mest glad över att jag har saker att sysselsätta mig med. Bra saker. Det vore värre att inte ha något alls att se fram emot. Bara jag har med mig själv i allt så ska det nog gå bra.
Då så. Bara att sätta igång med allt då. Nya veckan. En dag i taget. 56 dagar. Andas. Ät frukost. Nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.