iTunes!

På min bärbara dator har jag iTunes installerad. Där kan jag prenumerera på radio som tex Spanarna, På minuten och Danmark kort. Och så lyssnar jag när jag vill på programmen och somnar bra med t ex På minutens glada skratt i örat. Jag har också musik som jag tycker om där, skivor jag kan importera så jag slipper att ha cd-skivor lösa. Nu är jag på upptäcksfärd i delen som kallas radio. Helt fantastiskt är det. Jag kan lyssna på massor av olika musikstilar, i internetradion där. Folkmusik av alla de slag. Jazz, pop, rock, country, blues, klassiskt, spanskt, you name it! Nu har jag hittat Whispering, ett stillsamt piano som spelar och vaggar mig. Och när jag är trött på det klickar jag mig bara vidare i musiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.