Min önskelista!

Jag önskar att jag skulle våga säga det jag ville och hade på hjärtat, så att min energi kunde frigöras mer. Jag önskar att jag får ork snart att ordna med att lämna tillbaka min felköpta säng. Jag önskar att jag hittar rätt virke till min vägg. Jag önskar att jag får det bra i sommar, min första riktigt egna och ensamlevande sommar. Jag önskar jag kan vara med mina vänner då och då och ha det bra ihop. Jag önskar att jag får det jobbet jag vill ha och där jag trivs och kan göra nytta. Jag önskar att mina ekonomiska svårigheter skulle lösas. Jag önskar att min högsta dröm om kärlek skulle slå in. Framför allt det. Det är vad jag önskar mest av allt och minst av allt får. Men önska kan jag alltid göra. Under tiden som min önskelista verkar, så rör jag mig sakta.

2 svar på ”Min önskelista!

  1. Det var någon vecka sen jag senast tittade in här för att läsa dina ord. Förkylningar, jobboro, kvalitetstid med sambon, stickande, huvudvärk och en del solsken har kommit i vägen.

    Men som vanligt är det trösterikt att läsa dina ord. Jag trivs här, Dana! 🙂

    Ditt rensande och organiserande blandat med crepeätande med vänner tror jag är helt rätt lösning från skilsmässogrubblerier! Och njut av cykelturerna!

  2. Hej kära Anna! Förkylning, jobboro och huvudvärk låter inte bra. Men du verkar kunna ta hand om dig med i sol och med sambon. Jag får tröst av dina ord med. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.